Welkom!

Op zoek naar een verzorgde kinderanimatie op maat? Dan bent u bij Creafun aan het goeie adres!

Creafun vzw is een jeugddienst erkend en gesubsidieerd door de provincie West-Vlaanderen, in 2003 opgericht in de schoot van de Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen.
Van een kleine knusse kinderanimatie thuis tot een groots kidsevent, Creafun heeft de knowhow, het materiaal en de begeleiding in huis om uw kind de tijd van zijn leven te bezorgen!

U kan bij ons terecht voor verjaardagsfeestjes, lente- en communiefeestjes, animaties bij zieke kinderen thuis, schoolfeesten, kinderdisco's, circusworkshops, sint- en kerstshows, ballonplooiers, grimestanden en nog zo veel meer! Ziet u het iets groter, reserveer dan eens ons paradepaardje, onze Funbus. Een uniek product in België tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Creafun verhuurt ook zijn springkastelen, gekke fietsjes en reuze-gezelschapsspelen aan democratische prijzen! 

Aarzel niet en vraag nu een vrijblijvende offerte voor uw kinderanimatie aan!

Op 10 en 11 februari organiseren wij opnieuw een tweedaagse animatorcursus!

Meer informatie kan je vinden op deze site > Vrijwilliger worden? > Animatorcursus 2018 (http://www.creafun.net/page.php?page=27)

Schrijf je snel in!!

Wij zijn ook nog op zoek naar een nieuwe chauffeur, voor occasioneel vervoer. Vereist: rijbewijs C. Voor meer informatie, contacteer de jeugddienst steyaert.k@lmwvl.be of 0496 79 25 79.

Jeugdige groeten en tot binnenkort!

Het Creafunteam

 

 

Tel.: 050 45 01 00